Hogyan süssek a legegyszerűbben piskótát?
A piskóta sütése talán az egyik legegyszerűbb cukrászati művelet, amit egy kis ügyességgel akár egy 10 éves gyerek is meg tud tanulni, és azoknak, akik nem akarnak előregyártott, tartósított, térfogatnövelőkkel kezelt piskótalapért pénzt adni, ideális megoldás. vegyünk 4 vagy 6 tojást, attól függően, mekkora tepsink van válasszuk szét a tojásokat a sárgáját annyi evőkanál porcukorral keverjük össze, ahány tojást használunk, egészen addig, amíg világos vajsárga nem lesz a fehérjéket verjük kemény habbá gyújtsuk be a sütőt, közepes hőfokon kell majd sütni keverjük össze óvatosan, nagy, lapátoló mozdulatokkal a sárgáját és a fehérjét adjunk hozzá annyi evőkanál lisztet, ahány tojást használunk öntsük bele kivajazott, kilisztezett sütőformábaTovább →