Szilveszteri malacsült savanyúkáposzta ágyon
Azért jó, mert szilveszter estéjén elég csak bedugni a sütőbe, akkor már sokat nem kell babrálni vele, és ha valaki el tud tekinteni a krumplipürétől, akkor már végképp semmi dolga nincs a vacsorával. (Én nagyra becsülöm hozzá a krumplit, úgyhogy mi szoktunk főzni mellé.) Végy egy malackarajt! Lényeg, hogy csontos legyen, egybe legyen, friss legyen. Ki lehet csontozni, de akkor is egyben kell hagyni. A malac bőrét bevagdossuk, és 24 órával a sütés előtt előkészítjük. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymával jól megtűzdeljük. A tűzdelés arról szól, hogy helyes késsel lyukakat fúrunk a húsba, és a fokhagyma darabokat jó mélyre bedugdossuk ezekbe a lyukakba. Olyan nincs, hogy elfokhagymázzukTovább →