Honlap hirdetési lehetőség

A PERCEK ALATT oldalon több módja is van a hirdetésnek.

1. Szöveges link elhelyezése cikk írásával

Ehhez a hirdetési módhoz Önnek nem kell mást tennie, mint regisztrálnia, és az éves díj átutalása után akár 20 cikket is elhelyezhet a PERCEK ALATT honlapon. A cikkek eredetiségét nem ellenőrizzük, de ha kiderül, hogy az sérti más szerzői jogait, akkor a vita rendezéséig a cikket eltávolítjuk. (A vita rendezése a regisztráló feladata.)

Nehezen tudnánk eldönteni, hogy ebben a hirdetési formában mi az, ami ma még a leginkább különleges és hatékony. Nézzünk pár érvet:

  • Az a mód, ahogyan a látogatók rátalálnak az Ön által megírt információra, nem a tipikus reklámozási „útvonal”. Vagyis az emberek kíváncsiak valamire, szeretnének megtudni valamit, így elsősorban a választ fogják keresni, nem a hozzá tartozó reklámot. Viszont ha már egy szakértő válaszba botlottak, tudni fogják, hogy Önnél jó helyen járnak. Vagyis: az információadás révén megkerüljük az emberek elzárkózását a reklámoktól!
  • Annak, aki saját témájában szakértő, nincs szüksége olyan fellengzős kifejezésekre, mint pl. „nálunk a legjobb minőséget találja”, „Ön megálmodja, mi megvalósítjuk” – erre a következtetésre saját maga az Olvasó fog eljutni.
  • A honlapjára mutató link már akkor is fontos lehet, ha csak a domain névre mutat. Ha ezt azonban szöveges link formájában helyezi el a szövegben, akkor egyrészt a látogató is tájékozottabb lesz, hogy mit talál a másik oldalon, ha odakattint, másrészt a keresők szemében is emeli az oldala értékét.

2. Banner hirdetés

Lehetőség van banner hirdetés elhelyezésére is. Ennek díja havidíj, a megjelenés egész hónapra lehetséges (a hónap első napjától az utolsóig).

Banner méretek:

  • 234 px (szélesség) x 60 px (magasság) – standard méret
  • eltérés a standard mérettől a magasságot illetően (megállapodás szerint)

A banner hirdetés elkészítését is vállaljuk igény szerint.

3. Hirdetés, ha nincs honlapja

Azoknak, aki látnak fantáziát az oldalban, szeretnének információt nyújtani reménybeli vevőiknek, de nincs honlapjuk, lehetővé tesszük a megjelenést abban a formában is, hogy a cikkek aljára elhelyezhetik elérhetőségüket, telefonszámukat, stb.

 

Fontos tudnivalók a hirdetésekkel kapcsolatban:

  • Mindhárom hirdetéstípus esetében fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bárminemű jogsértő tartalmat vagy hirdetést eltávolítsunk. Ebben az esetben az előre kifizetett díj nem jár vissza.
  • Cikkek csak előzetes jóváhagyásunk után kerülnek fel a honlapra. Ennek célja, hogy minden felhelyezett anyag szem előtt tartsa az oldal célját és fenntartsuk a színvonalát.  Amennyiben kiderül, hogy a felhelyezett anyag valamely harmadik fél szerzői jogait sérti, azt azonnal eltávolítjuk, és a helyzet tisztázásáig nem helyezzük vissza. A tisztázás a hirdető felelőssége.
  • Mindhárom hirdetéstípus megjelenés alapú.
  • Az oldal részben automatizált, de nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, mintha minden csakis automatikusan történne. A „drót” másik végén emberek vagyunk, így bármilyen probléma, kérdés, kérés esetén meg lehet találni bennünket. Keressen bennünket Skype-on vagy e-mailben!