Hogyan válasszak parfümöt?

Ha választani kell valamit magának, az a legnagyobb odafigyelést és őszinteséget igényel, különösen, ha parfümökről van szó. Van egy kimondhatatlan nyomás, amelyet a tökéletes illat kiválasztásakor érzünk. Attól kezdve, hogy megnyugtató illatról van szó, egészen a kedvenc összetételig, sok mindent kell szem előtt tartani, és néha annyira kezdők vagyunk, hogy nem is tudjuk, hogyan válasszunk egyet magunknak. A parfümök pillanatok alatt feldobják a hangulatunkat, ezért minden szépségdobozban nélkülözhetetlenek. A legjobb parfüm kiválasztása néha ijesztő lehet, ezért a kezdéshez egy szuper egyszerű útmutatónk van, amellyel megtudhatja, hogyan válassza ki az ideális parfümöt.

Íme egy útmutató a megfelelő parfüm kiválasztásához

Ezúttal ezekkel a tippekkel válassza ki a megfelelő parfümöt magának!

1. Végezzen kutatást

A kutatás kulcsfontosságú. Olvasson a különféle parfümökről, ismerje meg az illatokat és a parfüm jegyeket. Menjen mélyebbre a részletekbe, ha virágos vagy gyümölcsös összetevőkről van szó. Válassza ki azt az illatot, amellyel jól érzi magát. Összehasonlíthatja a napi rendszerességgel használt különféle termékekkel, és rávilágíthat a kulcsjegyekre, ami valóban segíthet az illat kiválasztásában, ha parfümökről van szó.

2. Figyelem az illatjegyekre

Minden parfümnek más jegyei vannak. Próbáld meg és figyelj rá. Némelyiknek virágos és gyümölcsös az alapja, míg másoknak akár fűszeres jegyei is lehetnek. Ha szeretne többet megtudni, mindig részletesen utánanézhet az interneten egy bizonyos parfümkeverék vagy az összetevők esetében.

3. Az azonosításhoz használjon mintaparfümöket

Fújja a mintát a csuklójára, ahol a bőr meleg, és szagolja meg. A mintaparfümök megfelelő használata a megfelelő illat azonosításához. Ahelyett, hogy egyszerűen vásárolna azonnal, próbáljon ki néhány illatot, majd válassza ki a tökéleteset.

4. Ismerje meg bőrét

Bármely parfüm vagy szépségápolási termék kiválasztásának legfontosabb része a bőr azonosítása. Ne válasszon erősebb készítményeket, ha rendkívül érzékeny a bőre, mert akár fejfájást is okozhat. Vásárlás előtt ismerje meg bőrét, majd ennek megfelelően válasszon egyet.

 

https://swirlster.ndtv.com/beauty/how-to-choose-the-perfect-perfume-beauty-tips-to-pick-the-best-fragrance-for-yourself-2524855