A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban “ÁSZF”) célja, hogy a www.percekalatt.hu honlapon történő hirdetésmegrendelés szabályait rögzítse.

A honlapon történő hirdetéshez az Ön adatainak (név, cégnév, számlázási és postázási cím, telefonszám, e-mail cím) megadása szükséges. Ön adatainak megadásával elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et elolvasta és az abban foglaltakkal egyetért, illetve tudomásul veszi, hogy a megrendeléssel Ön és a honlap tulajdonosa között szolgáltatási szerződés jön létre.

A honlap tulajdonosa:

Cégnév: Ujvári Mária egyéni vállalkozó

Vállalkozói igazolvány szám: ES-295118

Adószám: 63943272-1-43

Bankszámlaszám: K&H 10201006-50247002-00000000

Székhely: 1181, Budapest, Baross u. 108.

Ügyfélszolgálat: 06-20-521-5960

Adatok megadása

A megrendeléshez szükséges adatait (név, számlázási és postázási cégnév és cím, telefonszám, e-mail cím) a megrendelés visszaigazolásához használjuk fel, amely visszaigazolást minden esetben megteszünk e-mailben vagy telefonon. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki, az adatkezelés során követjük az adatvédelmi jogszabály ügyfélkapcsolati adatkezelésre vonatkozó előírásait.

A kezelt adatokról kérésére tájékoztatást küldünk, amennyiben Ön e-mailben kéri.

A szerződés tárgya

A megrendeléssel Ön jogosultságot szerez arra, hogy a www.percekalatt.hu honlapon hirdetést helyezzen el a hirdetési lehetőségek oldalon leírtak szerint. A megrendeléskor meg kell jelölnie, hogy mely hirdetési formát (formákat) választja.

Hirdetési formák: 1. cikkek feltöltése hivatkozásokkal, 2. cikkek feltöltése elérhetőséggel, 3. banner hirdetés. Mindhárom hirdetési forma megjelenés alapú.

A megrendeléssel egyidejűleg Ön tudomásul veszi, hogy amennyiben jogsértő tartalmat akar felhelyezni az oldalra, illetve a későbbiekben kiderül, hogy az Ön által feltöltött tartalom jogsértő (más szerzői jogait sérti, jó erkölcsbe ütközik, olyan linket tartalmaz, amely jogsértő vagy jó erkölcsbe ütköző más weboldalra mutat), akkor azt eltávolítjuk, és a hirdetési díj nem jár vissza.

Megrendelés

Megrendelést a Kapcsolat oldalon megadott mailcímek valamelyikén fogadunk el, amennyiben az minden szükséges adatot tartalmaz. A megrendelés visszaigazolása telefonon vagy mailben történik, nem automatizált módon. Amikor jelentkezünk, minden esetben rákérdezünk, hogy valóban Ön adta-e le a megrendelést, nem éltek-e vissza az Ön adataival.

A megrendeléstől a visszaigazolástól számított 12 órán belül állhat el.

Adatbeviteli hibák javítása

Amennyiben a megrendelésnél hibásan adta meg adatait, úgy lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, hogy a hibát javíthassuk.

A vételár megfizetése

A hirdetési tarifát banki átutalással előre kérjük kiegyenlíteni.

Fizetés a PayPal rendszerén keresztül: amennyiben a PayPal szolgáltatás igénybevételével kíván fizetni, kérjük, jelezze!

Teljesítés

Amikor az átutalt hirdetési összeg számlánkon jóváírásra kerül, azt e-mailben jelezzük Önnek. Ekkor kerülhet sor a regisztrációra, illetve a regisztráció elfogadása után Ön tölthet fel cikkeket.

A banner hirdetések esetében az Ön által átküldött, kész bannert feltöltjük.

Elállás

Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

Felelősség

A honlapon történő megrendelés és a regisztráció feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét. Nem vállalunk felelősséget a vevő számítógépében bekövetkező semmiféle kárért, amely a honlap használata során keletkezett.

Érvényesség

2011. augusztus 1-től visszavonásig.

Vitás esetek rendezése

Vitás kérdések rendezésére a felek a békés úton történő megegyezést tekintik elsődlegesnek. A békés úton nem rendezhető kérdésekben a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság illetékességét ismerik el.